Autor: Ferrometal Baltic OÜ • 19. aprill 2024

Fix masteri tooted – lihtne kinnitamine mistahes otstarbel

Kui soovite usaldusväärset ja mitmekülgset kinnituslahendust, siis Fix masteri toodete hulgast leiate laias valikus tooteid, mis vastavad nii professionaalide kui ka hobikasutajate vajadustele. Aastate jooksul on Fix master kindlustanud oma positsiooni usaldusväärse kinnitusvahendite tarnijana, pakkudes ehitustöödeks rohkem kui 10 000 erinevat tarvikut.

Fix masteri kinnitusvahendid sobivad mitmesuguste materjalidega – nii puidu, metalli kui ka betooniga. Toodete mitmekülgsus võimaldab lihtsalt ja tõhusalt leida sobivad kinnituslahendused, olgu tegemist mahuka ehitusprojekti või väiksemate koduste remonditöödega.

Ohutus ja kvaliteet

Fix masteri tegevuse aluseks on ohutus ja kvaliteet. Kõik tooted on testitud ja praktikas läbi proovitud, mistõttu need vastavad ka kõige nõudlikuma spetsialisti soovidele. Võite olla kindel, et valides Fix masteri, saate kasutada tooteid, mis on loodud kestma ja toimima ka kõige keerukamates oludes.

Lihtne leida ja valida

Fix masteri tooted tunnete kiiresti ära nende ühtse rohelise kujunduse kaudu. Pakendid on kavandatud sellised, et toodete leidmine ja väljapanek oleks kaupluses võimalikult lihtne ja atraktiivne. Värvikoodid ja selge märgistus aitavad valida õige toote igaks kasutusotstarbeks.

Tugi ja koolitus

Juba 15 aastat on Ferrometal pakkunud edasimüüjatele müüki toetavaid ja lihtsustavaid süsteeme, alates kaupluseriiulitest kuni tellimissüsteemideni. Lisaks korraldab Ferrometal vajaduse korral tootekoolitusi ning kannab hoolt selle eest, et tootevalik oleks ajakohane ja vastaks turu pidevalt muutuvatele vajadustele.

Valides Fix masteri, valite kvaliteedi, usaldusväärsuse ja lihtsuse!

Küsige lisa Fix masteri toodete ja Ferrometali muude teenuste kohta aadressilt Ferrometal Baltic OÜ, Varre 1, 10138 Tallinn, Eesti, tel +372 699 0470, [email protected]

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785